torstai 26. maaliskuuta 2009

Tutkinnonuudistuspäivä

Jyväskylän oppilaitospäivässä* ilmeni voimakas tarve kehittää audiovisuaalisen viestinnän tutkintoa. Toiveena oli että voitaisiin järjestää tutkinnonuudistuksen merkeissä uusi tapaaminen. Selvitämme mahdollisuuksia järjestää tutkinnonuudistuspäivä av-alan toimijoille oppilaitoksille. Voimme nyt jatkaa hyvin alkanutta keskustelua täällä verkossa. Uskon, että yhteisin ponnisteluin tuloksena on uudistettu  tutkinto, joka antaa paremmat lähtökohdat alan kaikille toimijoille. 

*http://av-toimikunta.blogspot.com/

5 kommenttia:

Av-toimikunta kirjoitti...

Voit kommentoida aiheita tai aloittaa uusia keskusteluja lähettämällä alustuksesi osoitteella av.toimikunta.alustus@blogger.com

Av-toimikunta kirjoitti...

Voit myös liittyä blogin jäseneksi lähettämällä pyyntösi osoitteella
av-toimikunta@googlegroups.com

Av-toimikunta kirjoitti...

Mika Leinonen on luonnostellut tutkinnon tavoitteita, ammattialan kuvausta ja arvoperustaa. Hän toivoo, että esittäisitte siihen parannuksia.

"Työ jatkuu nyt siten, että paperi on jalkautettu muulle työryhmälle (Adulta, Heltech, Outokumpu & Piippola) työstettäväksi. Työryhmä summaa työnsä tulokset toukokuun lopussa.

Rakenteellinen keskustelu todetaan siten päättyneeksi, ja keskitymme sisällön kehittämiseen tämän luonnoksen mukaisesti.

Kiitos kaikille palautteesta ja lisää tietysti toivotaan!"

Av-toimikunta kirjoitti...

AV-viestinnän perustutkinnon luonnos on lausuntokierroksella. Käykää Lappian Moodlessa http://moodle.tokem.fi/ ja ottakaa kantaa!

Hanu kirjoitti...

Hei!

Useimmissa yhteyksissä tutkintotoimikunnan sivuilla puhutaan av-viestinnän tutkinnon uudistuksesta. Se on hämäävää, koska ilmeisesti nyt ollaan uudistamassa vain av-viestinnän perustutkintoa.

Kuinka kauan av-viestinnän ammattitutkinnon perusteet ovat voimassa? Perusteissa mainitaan vain, että toistaiseksi.