torstai 30. syyskuuta 2010

Asiakirjojen toimittaminen tutkintotoimikunnalle

Kysymys:
Olemme postittamassa järjestämissopimuksia, järjestämissuunnitelmia ja liitteitä seuraavaa tutkintotoimikunnan kokousta varten. Tutkintotoimikunnalle asiakirjojen toimittamisessa on ohje 2 viikkoa etukäteen ennen kokousta. Riittääkö jos asiakirjat postitetaan virka-aikana?

Vastaus:
Tutkintotoimikunnan jäsenille asiakirjat pitää toimittaa paperilla kaksi viikkoa ennen kokousta, jossa ne halutaan käsiteltävän. Kahden viikon toimitusaika on ohjeellinen. Tarkoitus on varmistaa, että toimikunnan jäsenillä on aikaa tutustua käsiteltävään aineistoon.

Kiireellisissä tapauksissa materiaalin voi toimittaa sähköisesti. Otamme asiat käsittelyyn lyhyemmälläkin varoitusajalla, jos toimikunnan jäsenet ovat ehtineet tutustua asianomaisiin asiakirjoihin.

Uusi tutkintotimikunta on vasta järjestäytynyt ja luomassa omia käytänteitään. Vanhojen periaatteiden mukaan luonnollisesti toimitaan kunnes uudistetut ohjeistukset saadaan valmiiksi. Oppilaitospäivänä Kaarinassa tullaan varmasti keskustelemaan myös tästä aiheesta.

Ei kommentteja: